Pazaryeri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

03 Temmuz 2020 16:55 Pazaryeri Belediyesi

Pazaryeri Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında, Pazaryeri Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ara verilen toplantıların ardından ilk olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Belediye Meclisinde;

• 2019 yılı Denetim Raporu ile ilgili bilgi verilmesi.
  • 2019 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi.
  • 2019 yılı Kesin Hesapların görüşülmesi.
  • Belediye encümen üyeleri seçimi.
  • Plan ve Bütçe komisyonu üyelerini seçimi
  • İmar komisyonu üyeleri seçimi
  • Covid-19 nedeni ile kapalı işyerlerinin kira durumlarının görüşülmesi.
  • Sokak ismi verilmesinin görüşülmesi.

gündem maddelerinin yer aldığı toplantıda, Denetim Raporu, Faaliyet Raporu ve Kesin Hesapların görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Yeni Belediye Encümen Üyeliği seçiminde yapılan oylamada eşitlik olması sonucunda kura çekimi ile Selami Özdil ve Gökhan Değirmen Encümen Üyeliğine seçildi.

Plan ve Bütçe komisyonu üyeliğine Erkan Karakaş, Volkan Onur ve Mehmet Duvan, İmar Komisyonu üyeliğine ise Hüseyin Ünal, Bayram Benli ve Mehmet Uzun oylama sonucunda seçildi.

Covid-19 salgını dolayısı ile Pazaryeri Belediye Başkanlığına ait kiralık dükkânlardan 3 aylık kiralarının alınmayacağına da oy birliği ile karar verildi.

Beşikli Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine verilen dilekçe sonucu Yukarı Cami Sokağın bir kısmı 410 Sokak olarak adlandırıldı.

Meclis Toplantısına Meclis Üyeleri; Bayram Benli, Mehmet Duvan, Selami Özdil, Mehmet Uzun, Erkan Karakaş, Gökhan Değirmen, İsmail Turan, Volkan Onur, Hüseyin Ünal eksiksiz katılırken, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili Haluk Filizli ve İyi Parti İlçe Başkanı Ender Metin konuk olarak katıldı.

Dilek ve temennilerin konuşulmasının ardından Meclis Toplantısı sona erdi.