1. Pazaryeri Panayırı

29 Eylül 2022 13:58 Pazaryeri Belediyesi

Pazaryeri Halkından Panayır’a Büyük İlgi

Uzun yıllardır ilçede unutulan Panayır Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in girişimleri ile ilçede kuruldu.

İlçe müftülüğü önünden başlayan Zübeyde Hanım Caddesi ve Yusuf Candan sokağında kurulan Panayıra Pazaryeri Halkı, köyler ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Panayırda, gıda, giyim, çeşitli ev ve mutfak eşyaları, çocuklar için eğlence parkuru, deve ve midilli atları gibi çok sayıda esnaf sergi açtı. Edirne, Çanakkale, İzmir, Adana, Balıkesir, Manisa gibi değişik illerden panayıra büyük katılım oldu. Yapılan bu etkinlik sayesinde gece evlerinden çıkmak isteyen vatandaşlara adeta ilaç gibi geldi. Salı günü Pazaryeri Haber olarak yaptığımız canlı yayını izleyen binlerce kişi Çarşamba günü ve gecesi adeta sel gibi Panayır meydanına aktı. Pazar günü akşamına kadar sürecek olan Panayır ilçeye büyük bir hareket getirdi. Duygularını sorduğumuz birçok vatandaş bu tür etkinliklerin gelenek haline getirilip her yıl yapılmasını istediler ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e teşekkür ettiler.

Haber: Pazaryeri Haber (İbrahim Öztosun)