Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

09 Nisan 2021 16:48 Pazaryeri Belediyesi

Pazaryeri Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Zekiye Tekin başkanlığında, Pazaryeri Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Meclisinde;

• 2020 Yılı Denetim Raporu İle İlgili Bilgi Verilmesi.
  • 2020 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi.
  • Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun Görüşülmesi.
  • Küçükelmalı Tabiat Parkı İle İlgili Belediye Başkanına Yetki Verilmesinin Görüşülmesi.
  • Kültür Merkezi Düğün Salonu ve Hanımlar Lokali İle İlgili Verilen Dilekçenin Gündeme Alınmasının Görüşülmesi.
  • Meclis 1. Başkan Vekilinin Seçimi
  • Meclis 2. Başkan Vekilinin Seçimi
  • Meclis Kâtiplerinin Seçimi
  • Meclis Yedek Kâtiplerinin Seçimi
  • İmar Komisyonu Üyeleri Seçimi
  • Plan Ve Bütçe Komisyonu Üyeleri Seçimi
  • Belediye Encümen Üyeleri Seçimi
  • Dilek Ve Temenniler

gündem maddelerinin yer aldığı toplantıda, Denetim Raporu, Faaliyet Raporu ve Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edilirken, Küçükelmalı Tabiat Parkı İle İlgili Belediye Başkanına Yetki verildi.

Kültür Merkezi Düğün Salonu ve Hanımlar Lokali ile ilgili verilen dilekçenin gündeme alınması ile ilgili Covid-19 salgını dolayısı ile düğün, kına, nikâh ve nişan işlemleri için kiralama ücretlerinde Kültür Merkezi Düğün Salonu 500,00 TL, Hanımlar Lokali 350,00 TL olarak değişiklik kararı alındı.

Meclis 1. Başkan Vekili; Mehmet Duvan

Meclis 2. Başkan Vekili; Hüseyin Ünal

Meclis Kâtipleri; Selami Özdil ve Gökhan Değirmen

Meclis Yedek Kâtipleri; Erkan Karakaş ve Bayram Benli

İmar Komisyonu Üyeleri; Bayram Benli, Hüseyin Ünal ve Mehmet Uzun

Plan Ve Bütçe Komisyonu Üyeleri; Mehmet Duvan, Selami Özdil ve Gökhan Değirmen

Belediye Encümen Üyeleri; Volkan Onur ve Erkan Karakaş

oy birliği ile seçilirken, Belediye Meclis Üyelerimizin vermiş olduğu önergeye istinaden, Yıldırım Caddesi oy birliği ile Alparslan Türkeş Caddesi olarak belirlendi.

Meclis Toplantısına Meclis Üyeleri; Bayram Benli, Mehmet Duvan, Selami Özdil, Mehmet Uzun, Erkan Karakaş, Gökhan Değirmen, İsmail Turan, Volkan Onur, Hüseyin Ünal eksiksiz katılırken, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Soydan ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Haluk Filizli konuk olarak katıldı.

Dilek ve temennilerin konuşulmasının ardından Meclis Toplantısı sona erdi.