15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Törenleri

16 Temmuz 2020 11:44 Pazaryeri Belediyesi

Pazaryeri İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.

12:30 da ilk tören şehit ve gazilerimiz için Kara Mustafa Paşa camisinde okunan mevlit ve akabinde ilçe şehitliğinde dualar edilmesiyle başladı.

İkinci tören akşam 21.00 de Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı konuşmasının yayınlanması ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Belediye Başkanımız Zekiye Tekin ve İlçe Kaymakamımız Berker Çırak'ın gecenin anlam ve önemini anlatan konuşmaları yapıldı.

Hafız İsmail Altıntaş’ın okuduğu Kur-an tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Ahmet Ömer Kayalı dua ettirdi. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardında program gece yarısı 00,15 de ilçe camilerinden okunan sela’nın ardından sona erdi.